Šašo,Šašo” naziv je dječje pjesme koju izvodi mladi Dominik Stipac, uz koju će svaki mali slušatelj uroniti u veseli ugođaj. Glazbu je skladao cijenjeni glazbenik i kantautor MLaden Burnać, tekst je napisala Maja Cimbal, aranžman potpisuje Antonino Šimić, a produkciju Ika Matančević. Ova dječja pjesmica prati slikovnicu o dječaku Davidu i njegovom prijatelju usisivaču Šaši, , a ujedno je i prvo izdanje nove izdavačke kuće Only Kids koja promovira glazbeno stvaralaštvo među djecom.

Za režiju veselog video spota, snimanog u rođendaonici Bubamara u Zagrebu, zaslužana je video produkcija Epic Vision.

“Slikovnica David i usisivač Šaša nastala je spontano, a inspiracija mi je bio nećak David koji obožava usisivače, slikovnice i glazbu, pa je bilo neozbježno da uz slikovnicu bude uglazbljena i pjesmica. Velika potpora je moja obitelj i prijatelji koji su me ohrabrili da objavim slikovnicu. Najveća sreća je Davidov osmijeh kad čuje pjesmu Šašo,Šašo i lista slikovnicu, nadam se da ćemo svi uživati uz osmijehe što više mališana.” rekla je autorica slikovnice Maja Cimbal.

David i usisivač Šaša su dva prijatelja koji provode jako puno vremena zajedno, igraju se i pjevaju. No, David nije baš cijenio svog prijatelja pa kad Šaša više nije htio za njim spremati i čistiti, David se naljutio. Tako je David naučio važnu lekciju o prijateljstvu. David i usisivač Šaša uče mališane lijepom ponašanju i važnim vrijednostima kako bi i kad odrastu bili pravi prijatelji jedni drugima. 

Slikovnica “David i usisivač Šaša” može se kupiti na linku https://bit.ly/3iIHKgD